Kampusijada 2014

Učestalo pitanje je ono zašto bi se netko uopće i natjecao na Kampusijadi? Čitajte pažljivo sljedeće retke!

Ponajprije, svi natjecatelji koji su sa Hrvatskih studija, Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta ili pak Fakulteta prometnih znanosti dobit će potpis iz tjelesnog te će im se taj dan računati kao da su otišli na normalan sat tjelesne kulture. Ako ste bili lijeni tijekom semestra – imate prilike sve ispraviti sada. Iako nismo kontaktirali profesore tjelesne kulture s drugih fakulteta, možda ćemo uspjeti srediti nešto i s njima.

Drugo, pobjednici će dobiti pehare, a u nekim sportovima te sportove će osobno uručiti rektor Sveučilišta u Zagrebu te dekani tri fakulteta – organizatora!

Treće, odlično ćete se zabaviti i upoznati puno novih ljudi. Ove godine brojimo preko 60 volontera koji su spremni izdvojiti svoje vrijeme i pomoći organizacijskom odboru da sve protekne u najboljem redu. Prošle godine studente smo jedva maknuli s kampusa – a tako će biti i vama uz glazbu i smijeh.

Četvrto, svi zajedno ćemo se moći zabaviti na afterpartyju koji će se održati sljedeći dan, 29. svibnja u History clubu!

Razloga je još mnogo, a ukoliko još dvojiš, vrijeme je da prestaneš. Klikni na prijave i budi najbolji!