Nekoliko naših natjecatelja odlučilo vas je pozvati na ovogodišnju Kampusijadu i podijeliti svoja iskustva. Drago nam je da naši natjecatelji dijele pozitivna iskustva i ljubav prema Kampusijadi kao i mi. Za mnoge ljude ovaj projekt ima puno više značenja od pukog natjecanja koje traje jedan dan. Mnogi od bivših natjecatelja i volontera ne mogu dočekati iduću godinu kako bi se ponovno mogli prijaviti i sudjelovati na bilo koji način na Kampusijadi. Duh zajedništva i prijateljstva koji je najbitniji za ovaj projekt širi se cijelim Sveučilištem u Zagrebu, jer Kampusijada postaje veoma prepoznatljiv događaj koji privlači sve više studenata. Iz tog razloga zamolili smo naše dugogodišnje natjecatelje da nam kažu zašto se svake godine iznova prijavljuju za Kampusijadu:

Prvi put sam sudjelovao na Kampusijadi 2014. godine. Prijatelj i ja odlučili smo se prijaviti na što više sportova i još smo prijavili hrpu ljudi koju smo tek kasnije o tome obavijestili. Prošle godine zadnji put smo se natjecali i “držimo titulu” u graničaru i odbojci. Zapravo smo graničar dvije godine za redom osvajali. Ove godine se neću natjecati, jer sam odlučio sudjelovati u organizaciji događaja; ali treba odustati dok si na vrhu (smijeh)!

– rekao nam je Nikica Pinter.

Neki treniraju već duže vrijeme i čini se da će konkurencija u beer pongu biti opaka:

Tri godine sam sudjelovao kao natjecatelj na Kampusijadi. Prve godine smo se prijatelj koji studira na Borongaju i ja prijavili na nekoliko sportova i odlično se zabavili. Prošle i pretprošle godine skupili smo opaku vaterpolsku ekipu i osvojili titulu u graničaru. Super mi je što svake godine bude nekoliko novih natjecanja, a mislim da ću se i ove godine okušati u beer pongu.

– izjavio je Mislav Gašpar.

Antonio Šakić nam je otkrio gdje drži svoj pehar sa Kampusijade (znamo da vas ima mnogo koji radite istu stvar):

Još uvijek mi je kraj jastuka pehar za prvo mjesto u graničaru osvojen prije dvije godine (smijeh). Znate kako to ide; skupi se dobra ekipa i dođete skupa. Popijete koje pivo, upoznate neke nove ljude i vidite neke stare znance. Ove godine nažalost ne mogu sudjelovati zbog obaveza na fakultetu, ali svakako ću preporučiti ljudima da se prijave.

Čini se da će beer pong ove godine definitivno biti najzahtjevnija i najteža disciplina zbog velikog broja zainteresiranih natjecatelja:

Atmosfera na Kampusijadi je odlična. Prošle godine nije nas omela ni ona dosadna kiša. Dolazim s istom ekipom već par godina i moram reći da smo poprilično dobri. Prošle godine došao sam do polufinala u beer pongu i planiram to ove godine nadmašiti!

– rekao nam je Luka Jovanović.

Ne preostaje nam ništa drugo već da vas zajedno s našim natjecateljima pozovemo da se prijavite i osvojite vrijedne nagrade! Garantiramo odličnu zabavu i mnoštvo iznenađenja 🙂